Monday, March 1, 2010

..:: promosi produk tia amelia ::..





ada sesiapa yang mempunyai masalah kulit??inginkan kulit putih gebu seperti saya ???saya ada penyelesaiannya...


antara masalah yang saya hadapi dulu::

❤ kulit muka amat sensitif pada cahaya matahari (cepat sunburn)
❤ kulit sering ditumbuhi jerawat
❤ kulit muka kusam
❤ parut jerawat sukar hilang
❤ terasa kekurangan


ini wajah saya sebelum menggunakan produk tia amelia...kusam, gelap dan tidak bermaya..saya banyak melakukan aktiviti luar..jadi kulit mudah sunburn..meghelip...muka berminyak-minyak..huhuhu~~

selepas menggunakan tia amelia::



❤ walaupun mandi laut, kulit saya terpelihara (susah untuk sunburn)
❤ jerawat muncul sebulan sekali pada waktu pncak..(biasalah perempuan)
❤ kulit muka cerah ( kalau snap gambar, tak perlu nak edit2..hehehe)
❤ parut jerawat cepat hilang..
❤ meningkatkan keyakinan diri.



ini wajah terbaru saya, yang pastinya semakin susah untuk mencari cela di muka....kulit lebih bersinar...wah!!!macam ada nur



haa...ini testimoni tia amelia terhadap diri saya..saya tak mampu untuk mendapat kan rawatan kecantikan di salun kecantikan new york skin solution ...banyak produk yan telah saya cuba antaranya:: garnier (tone kulit tidak sekata) , olay ( kulit berminyak teruk ), loreal (kulit mengelupas)..setelah disyorkan tia amelia, saya tak takut untuk mencuba..kerana ramai yang menampakkan hasil yang positif..

harga yang saya tawarkan lebih murah berbanding harga pasaran tempatan..bagi sesiapa berminat bolehlah mencuba dengan set percubaan tia amelia seperti dibawah ini..(saya menggunakannya tahan sehingga 2 bulan..sumpah tak tipu..




mengandungi::
2 ketul sabun herba (RM9.50 x 2) *saya gunakan 1 sabun untuk 2 bulan
1 sunblock/foundation 5g (RM 29.90)
1 krim pemutih 5g (RM29.90)
1 krim kunyit 5g (RM29.90)
harga pasaran: RM95.00
harga saya :: RM 85.00 *termasuk wang pos laju.



anda tak perlu menghabiskan duit untuk parking, petrol dan makan untuk membeli barangan tia amelia..semuanya di hujung jari anda..anda hanya perlu menunggu barangan sampai ke rumah anda..berminat??emailkan pertanyaan ke nana_pinkyrose@yahoo.com

terdapat juga barangan lain tia amelia dan juga jualan berasingan seperti::

❤ krim jeragat, krim pemutih, sunblock/ foundation, krim kunyit 5g--- harga pasaran RM29.90---harga saya Rm27.00

krim jeragat, krim pemutih, sunblock/ foundation, krim kunyit 15g--- harga pasaran RM69.90--- harga saya RM 60.oo



semua harga termasuk wang pos laju..harga masih oleh dirunding..yang penting anda berminat, dan email kepada saya sebarang order atau pertanyaan..

++++++++ untuk tahun 2011 kos penghantaran tidak termasuk k...tambahan RM5 untuk produk ini...terima kasih.. :)




9 comments:

NaNaJoe on February 28, 2010 at 3:42 AM said...

testing

joegrimjow on March 6, 2010 at 12:22 AM said...

erkk
cam best je ni
heheee

NaNaJoe on March 27, 2010 at 7:42 PM said...

jom2 try..heehehe~~

Anonymous said...

saya nak cuba produk ni...kwan sya guna produk ni..wajahnya sgguh mnawan..

Anonymous said...

hi nana.
i berminat sgt ngan produk ni.
tp kulit muka i takde masalah pon.
takde jerawat n bersih jer.
takpape ke ye pakai produk ni? :)

Anonymous said...

sye nk try tp tkut..
kulit mke sye sgt sensitif...
cpt sgt burn, bmyak n brjrwt..

Anonymous said...

sume krim tia melia ni dpr kelulusan dar kementerian kesihatan ke?

nabilaBella on December 19, 2011 at 12:26 AM said...

sy nk tnye apa beza tutup purple and putih? sbb sy tgk ada yg purple tutupnye ada yg putih?... sy bermint nk try... mintk info ea...

nabilaBella on December 19, 2011 at 12:30 AM said...

hai

sy nk tnya apa beza penutupnya yg berwarna purple and white? sbb sy tgk ada yg purple and ada yg white ?... sy bermint.. mintak info ea...

TQVM

♬ IkLaN PeNaJa ♬

 

NaNaJo3's sHoP Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada