Wednesday, July 28, 2010

Dapatkan Cocoa Collagen Power Plus Dengan Harga Promosi




Selepas mempromosi produk penjagaan wajah, kali ini nana nak berkongsi petua penjagaan badan luaran dan dalaman. inginkan payudara yang montok? punggung yang pejal? wajah yang bersinar? kulit yang halus?menjadi yang terbaik buat suami? menjadikan setiap malam adalah malam pertama anda? mari kita tinjau produk Cocoa Collagen Power Plus ini...KANDUNGAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS:

Marine Collagen
♥Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

Kacip Fatimah
♥Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

Lobata
♥Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

Krimer bukan tenusu
♥Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

Dextrose monohydrate
♥Melambatkan proses penuaan

Oligo saccharide
♥Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

KEBAIKAN DAN KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS:
♥Membantu mengimbangi hormon
♥Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
♥Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
♥Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
♥Melambatkan proses penuaan
♥Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
♥Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
♥Mencerahkan kulit secara semulajadi
♥Memberikan tenaga
♥Membantu mengurangkan keguguran rambut
♥Melancarkan peredaran darah dalam badan
♥Mengimbangi berat badan
♥Meningkatkan daya penghadaman
♥Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
♥Melawaskan pembuangan air kecil dan besar.

SESUAI DIMINUM UNTUK::
♥Wanita yang sudah mahupun belum berkahwin.
♥Ibu-ibu selepas bersalin ( amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman) *cepat kecut
♥Wanita yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman
♥Wanita yang mementingkan Kesihatan
♥Dilarang sama sekali buat wanita yang mengandung dan kaum lelaki.



CARA-CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN
Untuk mendapat kesan yang efektif: Cocoa Collagen hendaklah di sediakan atau di bancuh dengan air panas supaya serbuk dan kandungannya benar-benar larut. Kemudian barulah di campur dengan air untuk suamkan dan minum setengah jam sebelum sarapan pagi atau setengah jam sebelum makan malam. Seeloknya makan malam pada jam 6.30 petang. Boleh juga diminum 2 kali sehari. Tetapi sudah memadai hanya satu sachet sehari untuk merasai perbezaannya.



1 kotak percubaan = 10 sachet = RM23 RM20



1set = 10 sachet x 3 kotak (untuk sebulan) = RM59.90 RM55



click sini untuk tumbesaran.. kesahihan produk ini oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)..so, jangan ragu-ragu ok!!



hasil testimoni, nak kata lawa tidaklah, nak kata hodoh mungkinlah.. malu nak cakap, tapi apa yang semua tertulis di atas kini menjadi kenyataan.. nana mengamalkan minuman ini.. sangat bertenaga rasanya tubuh.. pembuangan toksid berjalan lancar..cukup 1 sachet sehari. rasanya pun sedap (seperti nescafe dan pearl kacip fatimah, dah nama pun ada koko kan?)hehehe~~ rugi anda tak mencuba.. nak suntik collagen nana tak mampu, nak ambil minuman collagen yang beratus-ratus pun tak mampu.. ini jew yang termampu, tapi berbaloi ok!! sangat-sangat berbaloi-berbaloi-baloi..


berminat hubungi nana di sini atau pun di sini ataupun email dan ym :: nana_pinkyrose@yahoo.com

***maaf ye, entry lebih sesuai buat kaum wanita~ :)


++++++++ untuk tahun 2011 kos penghantaran tidak termasuk k...tambahan RM5 untuk produk ini...terima kasih.. :)

1 comments:

Ahmad Zaki on May 15, 2011 at 12:19 AM said...

Assalamualaikum...

Nana, maaf ye beri komen yg tidak berkenaan dgn artikel. Sy buka blog nana yg lagi satu tp dah tak hidup lagi... so, sy tengok blog ni je yg masih ada.. harap kita still dpt berhubung.... please contact me again ya...

♬ IkLaN PeNaJa ♬

 

NaNaJo3's sHoP Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada